Welkom > Winkelen en shoppen in Eindhoven

Winkelen en shoppen in Eindhoven

Eindhoven is een stad met een grote diversiteit aan winkels. Een leuke stad om te winkelen en het is elke zondag koopzondag. Vooral in de binnenstad zijn veel winkels te bewonderen. Bovendien heeft Eindhoven in het centrum twee overdekte winkelcentra, namelijk Piazza en de Heuvel Galerie. Naast de winkels in het centrum is er in Eindhoven-Noord Winkelcentrum Woensel gelegen.

Op het gebied van multiculturele centrum kunt u terecht op de Woenselse markt. Dit is gelegen op de Kruisstraat, vlakbij het centrum van Eindhoven.

Winkelen in Eindhoven

Winkelen Eindhoven Centrum
Voor het winkelen in het centrum van Eindhoven treft u, naast de grote diversiteit aan winkels, twee overdekte winkelcentra, namelijk de Piazza en de Heuvel Galerie. En natuurlijk het nieuwe winkelgebied rondom de Admirant en de Blob.

Dit is het grootste winkelcentrum buiten het centrum, met ruim 160 winkels. Een tweede, kleiner, winkelcentrum genaamd Kastelenplein is gelegen in Gestel. Voor meubels en wooninrichting kun je terecht op het vernieuwde Meubelplein Ekkersrijt ten Noorden van Eindhoven.


Piazza Center
Winkelen in Piazza Center betekent vooral: even de tijd vergeten en goed voor jezelf zorgen. Door slim en overvloedig gebruik te maken van daglicht en open ruimtes heeft de Italiaanse toparchitect Massimiliano Fuksas een ambiance gecre�erd waarin je je meteen prettig voelt. De luxe roltrappen en glazen liften brengen je naar de vier breed opgezette etages.

Heuvel Galerie
De Heuvel Galerie is al vele jaren het kloppend en overdekt winkelhart van Eindhoven! In de Heuvel Galerie vindt u een compleet winkelaanbod en gezellige terrasjes en restaurants. De Heuvel Galerie biedt ook onderdak aan Muziekcentrum Frits Philips en het Holland Casino. Winkelen in Eindhoven? Bezoek de Heuvel Galerie voor een compleet dagje uit!

Admirant en Blob Eindhoven
Sinds kort heeft het centrum van Eindhoven een nieuw winkelgebied rondom de Admirant in Eindhoven. Admirant Shopping betekent winkelen in een prettige sfeer door de combinatie van moderne en klassiekere architectuur en de historische Admirant. In dit monument zijn nu tal van winkels en horeca gevestigd. Naast het feit dat hiermee het winkelaanbod flink is gegroeid, bevordert het tevens de looproute. U kunt nu een mooie ronde door het centrum lopen.

Bed & Breakfast Eindhoven4You
To our English visitors: please contact info@eindhoven4you.nl for your question(s) and we will answer you in English..