Welkom > Persoonlijke sport- en hardloopcoach
 
 
 

Persoonlijke sport- en hardloopcoach

Uw persoonlijke sportcoach

Wilt u uw verblijf combineren met een sportieve uitdaging, dat is als gast bij Eindhoven4you mogelijk! Als triatleet, gediplomeerd looptrainer, bootcamp- en Hit Cycling* instructeur met ruim 30 jaar ervaring, weet ik als geen ander hardlopen te combineren met fiets- en zwemtechnieken. Tevens ben ik masseur.

Als vestigingsleider heb ik 20 jaar leidinggevende ervaring bij een groot onderhoudsbedrijf met 70 medewerkers en ruim 32000 werkopdrachten en ben ik bekend met coach technieken om het beste uit uzelf te kunnen halen.

Wat kan ik voor u betekenen?
Wilt u een motiverende cardiotraining met persoonlijke begeleiding?� De trainingen die ik u voorstel en samen met u uitvoer, staan vol stimulerende dynamiek, maar zijn vrij van competitie, omdat u zelf de� intensiteit en inspanning bepaalt met voldoende rust momenten.

Uw resultaatgebied:

Sportief kan Eindhoven en omgeving verkend worden. Een paar geweldige sportieve uren, dagen die voldoening geven en u op een sportieve weg zetten. Dan bent bij onze B&B aan het juiste adres.

Heeft u interesse?
Bij interesse bespreek ik met u de mogelijkheden en de eventuele kosten. Graag ga ik met u de sportieve� uitdaging aan.

Groeten Ton Jacquot�


* Wat is Hit Cycling

Hit Cycling is een vorm van Indoor cycling en is qua techniek niet heel ingewikkeld. Het overdragen, fietsinstelling en trapfrequentie bepalen, een uitdagend lesplan maken en geven met een goede opbouw en intensiteit, daar is ervaring en geschoolde kennis voor nodig. Met de weerstandknop kunnen verschillende� technieken, die razendsnel te leren zijn, uitgevoerd worden. Daarbij kunnen de verschillende oefeningen staand en zittend gedaan worden. Daarom is Hit Cycling ideaal voor hardlopers met een blessure, die hun
conditie op peil willen houden.

Persoonlijke sport en hardloopcoach

Bewaren
 
 
 
Bed & Breakfast Eindhoven4You
To our English visitors: please contact info@eindhoven4you.nl for your question(s) and we will answer you in English..